Pääsiäinen meni töiden merkeissä.

                                            Koira pääsiäiskävelyllä.

Janne ja Ritva kutsuivat ystävällisesti veljekset perheineen syömään. Kolme veljestä.

17.4.10 minulla ja Raijalla oli konsertti Maarian kirkossa. Hän lauloi ja esitti runoja ja minä säestin. Konsertti oli tosi koskettava ja lämminhenkinen. Samaan aikaan Johannes edusti meitä Villen sirkussynttäreillä, jotka pidettiin Palatsissa. Mika oli tietenkin töissä.

Kevät oli erikoinen siinä mielessä, että ihmiset olivat ympäristöystävällisiä ihan vapaaehtoisesti, sillä kukaan ei halunnut lentää lentokoneella jonkun hauskan tulivuoren purkauksen takia. Tästä syntyi mielettömän monta tarinaa ihmiskunnan yksittäisten jäsenien muistiin, kun piti jostain puolelta Eurooppaa saapua omaan kotimaahan. Ne kun keräisi yhteen, niin tulisi gigatolkulla tekstiä. Ihmiset osaavat olla luovia, kun yrittävät ratkoa yllättäviä tilanteita mahdollisimman nopeasti, kun tietoa on niukasti tai väärällä kielellä. Kimppakyydit, vuokra-linja-autot ym. osoittivat, että tuntemattomien ihmisten keskenkin voi olla solidaarisuutta. Ajattele, jos ei tulivuori ei olisi tehnyt mitään, kukaan ei muistaisi tätä kevättä. Lunta, lunta, lunta ja tulivuoria.

Taas oli aika serkkuni synttärien, ja Johannes sai tarvitsemansa välineet.

 

Myös kotipihamme sai välineitä, nimittäin uudet roskikset, jotka on sijoitettu mukavasti maan alle.

Innostuimme moisesta niin paljon, että siivosimme kellarista roskia 10 jätesäkillistä. Neljän jätesäkin viemisen jälkeen huomasimme, että kenties joku muukin haluaa sinne viedä roskia, joten loput odottelevat myöhempää viemistä. Viva la roskis!

Tänä keväänä kävin yhden ruokakurssin, läppärin peruskurssin, kuvakirjan teon kurssin (kuvakirja viime vuoden Tanskan reissusta) ja digivideon editointikurssin. Tuli siis kurssitettua sen verran, että mieli pysyi vireänä koko kevään.

Mikan kummitäti oli muuttanut pienempään asuntoon ja kävimme häntä tervehtimässä kesäkuun alussa. Rivitalo oli oikein mukava ja omaa pihaakin oli hiukan.

                                             

Sitten koulu loppui ja lupaamani vesijumppa alkoi. Lupasin vetää vesijumppaa kerran viikossa koko kesän ja aion myös pitää lupaukseni.