Kovasti odotettu 13-vuotisjuhla kakkuineen.

Kaksivärinen sukulaiskakku.

Kummisedälle ja kummitädille oli saatavilla myöhemmin hieman modernimpi kakkumuoto.

                                                                             Krokokakku.

Syksy suhahti nopeasti ja olimme iloisia siitä. Sikainfluenssa rokotukset tuli hankittua jokaiselle. Hääpäivänä olimme syömässä ulkona Frank Benelli´sissä ja tulimme kotiin syömään jälkkäriksi jätskiä, jotta poikakin saa osuutensa.

Jouluaattona suuntasimme syömään hyvän aterian Harittuun. Ennen kuin ehdimme hengähtää, tuli joulukirkon vuoro, jonka Mika piti Paimiossa Jaakobin kirkossa, jossa oli sangen kylmä. Kirkko oli ääritäynnä ja lämmin henkäys kävi talvisäässä ja esitimme kesken jumalanpalveluksen "Jouluyö, juhlayö" kolmiäänisesti, kanttori Armi lauloi alton, minä sopraanon ja Mika basson osuuden. Se kuulosti pienessä kirkossa ihan mukavalta.

Jaakobin pelastustie.

 Sen jälkeen menimme viettämään aattoa veljen luo, jonne pukki tuli ilman navigointilaitetta. Lahja, jos toinenkin.

Pitihän sitä muumipipariakin saada.

Seuraavana päivänä olimme pyytäneet Mikan veljekset perheineen kylään syömään ja pelaamaan rulettia. Poika oli hyvä krupieerin ominaisuudessa ja siksikö hän voittikin välillä aika paljon. Riskipeli ei kannattanut, vaan varovainen sijoittaja Juha voitti.

Kahviakin kului.

Uusi vuosi vaihtui Virtasten perheen kanssa, jotka lähtivät kahden muovikassillisen verran raketteja kanssa parkkialueella. Naapuritkin olivat raketteja tuoneet, joten ainakin kauppiaat ja lapset olivat innoissaan, tosin hieman eri asioista.

Mahtavaa! On toukokuun loppu ja olen jo päässyt kohtaan 1.1.2010!