Juhannuksena kävimme Sauvon Karunassa. Siellä on kaunis kirkko.

                                        Tässä vaiheessa tyhjä, myöhemmin ihan täysi.

 

Meidän lisäksemme sinne tuli kolmesta eri seurakunnasta ihmisiä ja kokkokin sytytettiin paikallisen VPK:n toimesta. Salolainen kvartetti esitti kesäisiä lauluja.

                                              Hyvin palaa.

 

Lauloimme Sunnuntaiaamuna kaksiäänisesti ja sitten juhla olikin jo ohitse. Menimme jatkoille Rajalahteen, joka on aivan lähellä. Johannes uskaltautui uimaan yön pimeydessä äidin serkkujen kanssa.

Seuraavalla viikolla Johannes lähti isovanhempi-lapsenlapsi-leirille neljättä kertaa Sinappiin, tällä kertaa vaarin, mummin ja Aiton-serkun kanssa. Siellä nuori mies innostui liikaa vesileikeistä ja juoksenteli sen verran lujaa veden varaan, että polvi meni polvilumpiosta yliojennukseen. Onneksi paikalla oli eläkeläisterveydenhoitaja. Leikistä sitten seurasi kaikenlaista: hän sai ajaa rallia pyörätuolilla Sinapin leirikeskuksessa ja myöhemmin sitten kaupunginsairaalassa, josta hän sai röntgenkuvan jälkeen käyttöönsä kyynärsauvat, joita hän käytti ahkerasti mummin ja vaarin mökillä. Sinne hän saikin mennä viikonlopuksi jatkamaan leirielämää, sillä vanhemmat lähtivät Kristiinankaupunkiin Evankeliumijuhliin.  Meilläkin oli mukavaa.