Kiva, että lunta riittää!

Olen myös iloinen, että huomasin torilla linja-autopysäkkien  viereen ilmestyneet ihan uudet tupakka roskikset, sellaiset, joissa on pienen pienet reiät (n. 2 cm halkaisijaltaan), ettei porukka tunge sinne paperiroskia.

Tupakoitsijoilla on aina mukana oma tupakkiaskinsa. Omana innovaationa olen ajatellut sitä, että miksi  tupakoitsijoille ei ole omaa taskumattia. Siis sellainen pieni litteä säilytysloota, johon he voisivat laittaa tumppinsa eikä heittää sitä maahan. Maasta niitä poimii pikku kätöset (ikä: 1-3 v), jotka tunkevat tumpit suuhun. Lisäksi puhtaanapidosta vastaavatkaan eivät pahemmin tupakeista pidä, sillä talvella ne pitää yksitellen nostaa roskikseen.

Joten: "tumppimatti", "norttimatti", "taskutumppi" tms. Itse en ole koskaan polttanut, mutta se ei estä innovaatioista. Siksi tämän idean saa vapaasti varastaa.

Loota voisi ola taskumattia pienempi, ehkä 10 x 10 x 2,5 cm, mutta terästä ja siinä voisi olla pieni korkki tumppia varten, mutta sitten suurempi luukku tyhjentämistä varten.

Tämä innovaatio voisi luoda Suomeen työpaikkoja, sillä tupakoitsijoita kyllä piisaa. Leivän päälle muutakin kuin ylähuuli.

Tupakoitsijoitahan on tosi paljon, se on maailmanlaajuinen juttu. Lisäksi maailma pelastuu, kun tumpit ovat oikeissa paikoissa eli juttu on myös ekologinen.

Tumppimattia voisi kehittää eri värisiä, niitä voisi tuunata mieleisekseen, Marimekko voisi tehdä raidallisen.

Vielä 1,5 viikkoa ja minulla on synttärit.